diparengkeun

Dari Wiktionary bahasa Indonesia, kamus bebas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

bahasa Sunda[sunting]

Kebetulan

Ayeuna, diparengkeun nyorang deui ieu jalan.
Sekarang, kebetulan melewati jalan ini lagi